Nou

REVITALIZANT XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC DIESEL TRUCK SISTEM DE ALIMENTARE

XA1STMAXAMCDTSA

Nou

XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC DIESEL TRUCK PENTRU SISTEME DE ALIMENTARE DE CAMION Revitalizantul XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC DIESEL TRUCK PENTRU SISTEME DE ALIMENTARE DE CAMION este destinat restaurarii, repararii si protectiei impotriva uzurii a tuturor sistemelor de alimentare Diesel. Pe durata tratamentului revitalizantul formeaza o acoperire metalo-ceramica pe suprafetele metalice de frecare. Ca rezultat final al tratamentului geometria pieselor este refacuta si caracteristicile operationale imbunatatite. Produsul are aplicare universala pentru orice tip de sistem de alimentare cu carburant, inclusiv Common Rail, unitati pompa-injector.

Mai multe detalii

In Stock

140,00 lei cu TVA

Informatii

Volum:30ml
Avantaje:

-Restaureaza geometria pieselor si protejeaza impotriva uzurii piesele de frecare din componenta pompelor de carburant, injectoarelor si a pompelor-injector, de orice tip;

-Reduce zgomotul si vibratiile;

-Reduce consumul de carburant;

-Creste puterea motorului, pana la 100%;

-Asigura o protectie optima impotriva combustibilului de calitate scazuta;

-Reduce nivelul noxelor din evacuare.

Mod de utilizare:

Tratarea sistemului de alimentare la un motor cu capacitatea cilindrica intre 10 si 15 mii cmc (vezi tabelul pentru dozarea corecta)

1.Goliti complet 1 seringa in rezervorul aproape gol, inainte de alimentare.

2.Alimentati vehiculul cu minimum 150 litri de carburant.

3.Utilizati vehiculul in mod normal.

4.Revitalizarea se considera completa dupa aproximativ 5.000 km parcursi.

Note:Pentru functionarea optima a sistemului de alimentare, efectuati tratamentul anual, in limita a 100.000 km. Recomandam curatarea sistemului de alimentare al motorului inainte de tratament cu produse din gama VeryLube sau ATOMEX. Sistemele de filtrare montate aditional celor ce echipeaza de nou vehiculul dumneavoastra, pot reduce eficienta revitalizarii.

18 alte produse din aceeași categorie: