Nou

REVITALIZANT XADO EX 120 TRANSMISII MECANICE

EX120TM

Nou

Revitalizantul cu Extrema Actiune 120 (EX120 - Extreme Action 120%) este destinat restaurarii, repararii si protectiei impotriva uzurii a transmisiilor mecanice de orice tip. EX120 formeaza un strat metalo-ceramic pe suprafetele de contact ale rotilor dintate, axelor, rulmentilor, sincronizatoarelor, etc. Ca rezultat, geometria pieselor este refacuta. Revitalizantul este universal si functioneaza pentru toate tipurile de cutii de viteze manuale, Direct Shift, cutii de transfer, transmisii finale si diferentiale. EX 120 poseda o putere extinsa de restaurare si ofera o caracteristica regenerativa pe termen lung a suprafetelor nou formate, datorita concentratiei cu 20% mai mare de agent activ.

Mai multe detalii

In Stock

65,00 lei cu TVA

Informatii

Volum:8ml
Avantaje:

-Sigileaza micro-cavernele si zgarieturile de pe suprafetele de lucru;

-Optimizeaza suprafetele de contact intre piesele metalice;

-Reduce zgomotul si vibratiile in functionare de pana la 10 ori;

-Creste acuratetea schimbarii treptelor de viteza;

-Imbunatateste functionarea sincronizatoarelor;

-Asigura o economie de carburant semnificativa daca se trateaza complet transmisia (in special in cazul vehiculelor 4x4);

-Protejeaza piesele transmisiei tratate pana la 1.000 km, in cazul unei pierderi masive de lubrifiant din sistemul de ungere.

Mod de utilizare:

Tratarea unui subansamblu cu 1-2 litri de ulei in sistemul de ungere. vezi tabelul pentru dozarea corecta

1.Goliti complet continutul unei seringi prin orificiul de umplere cu ulei al cutiei de viteze, cutiei de transfer, transmisiei finale, sau diferentialului de tratat.

2.Recomandam aplicarea tratamentului revitalizant odata cu inlocuirea uleiului din subansamblu, de preferat cu ulei de transmisie din gama XADO.

Nota:Scaderea nivelului de zgomot al mecanismului din primele ore de functionare este semnul ca procesul de revitalizare a inceput. Daca imbunatairea functionarii mecanismului se opreste la un moment dat, inseamna ca uzura acumulata este mare si in acest caz, doza aplicata trebuie dublata. Daca nu se constata imbunatatirea functionarii dupa 100 - 200 km parcursi, inseamna ca diagnosticarea a fost gresita.

18 alte produse din aceeași categorie: