Nou

REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAX AMC NEW CAR

XA1STMAXAMCNEWCAR

Nou

Asigura o ajustare locala functionala optima a pieselor metalice aflate in contact pe durata rodajului, precum si o protectie maxima impotriva uzurii. Este un produs inovativ de ultima generatie, cu 3 componente active, care combina avantajele conditionatorilor de metal ce actioneaza in 2 faze si a revitalizantului XADO din a treia generatie: 2D agent de alunecare asigura alunecare suplimentara intre piesele motorului; revitalizant 1 STAGE formeaza o acoperire metalo-ceramica a suprafetelor de frecare metalice, concomitent reconstruind suprafetele de lucru si compensand uzura pieselor; conditionator pentru metal intareste filmul lubrifiant, interactionand excelent cu revitalizantul. Produsul este dezvoltat pentru aplicatii in special la motoare de autoturism Diesel, cu benzina sau GPL, cu un rulaj de pana la 50.000 km. XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner NEW CAR are un Factor Revitalizant de RF 100 pentru 100% ingredient activ Revitalizant XADO necesar pentru un ciclu complet de revitalizare si va asigura protectia impotriva uzurii motorului dumneavoastra pentru un parcurs de pana la 100.000 km. Nano-tehnologiile inovative patentate de XADO sunt rezultatul a 20 de ani de cercetare si dezvoltare continua.

Mai multe detalii

In Stock

130,00 lei cu TVA

Informatii

Volum225 ml
Avantaje

asigura o ajustare functionala optima, pe durata rodajului, pentru suprafetele de contact ale pieselor metalice cu miscare, din componenta unui motor nou;

compenseaza uzura functionala a pieselor acumulata in functionare;

creaza un sistem de protectie activa a pieselor impotriva suprasarcinilor si / sau supraincalzirilor;

imbunatateste proprietatile de lubrifiere ale uleiului si caracteristicile tribologice ale ansamblurilor motorului;

reduce consumul de carburant;

creste puterea motorului, pana la valoarea nominala, si imbunatateste capacitatea de accelerare;

scade zgomotele si vibratiile functionale ale motorului;

creste resursele si durata de viata a motorului;

o singura aplicare asigura protectia motorului impotriva uzurii pana la 100.000 km.

Mod de utilizare

1. Incalziti motorul la temperatura de lucru si opriti-l;

2. Agitati flaconul timp de 1 minut continutul acestuia trebuie sa fie la o temperatura de peste 250C in momentul aplicarii;

3. Turnati tot continutul flaconului in motor, prin orificiul de completare cu ulei; 4. Porniti motorul si lasati-l sa functioneze la ralanti timp de 3 5 minute, apoi conduceti vehiculul normal.

NoteCiclul de revitalizare este complet dupa un parcurs de 1.000 - 1.500 km, iar in acest interval NU schimbati uleiul!
Dozaj1 flacon de XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner NEW CAR (225 ml) pentru pana la 10 litri de ulei; 2 flacoane pentru 10 20 litri de ulei; s.a.m.d. Supradozaj: Teste specifice au aratat ca o crestere a concentratiei de tratament in uleiul de motor nu a dus la o crestere substantiala a eficientei tratamentului, deasemenea nu s-a observat nici o scadere semnificativa a eficacitatii revitalizarii.
AtentieLa efectuarea tratamentului nu depasiti nivelul de ulei indicat de producator! O supradoza substantiala poate duce la cresterea nivelului de ulei mult peste nivelul admis!

18 alte produse din aceeași categorie: